© Clara León
Notícies   La banda   Biografia   Audio   Amics   Contacte      ESPAÑOL

Emergenza

Pels que no conegueu Emergenza Festival dir que el sistema classificatori es basa en el vot a mà alçada del públic assistent. Aquest cop Negua va haver de fer un bis entre victorejos i aplaudiments, però curiosament no va passar ronda. Va ser evident i reconegut per tothom, inclosos els músics de la resta de grups, que Negua va merèixer continuar al Festival, però al no portar "claca"... C'est la vie

divendres 18 de febrer 2005

Late at night

Tenim l'immens plaer de presentar en exclussiva als nostres usuaris d'audio el tema Late at night, que forma part del nostre primer CD que estem mesclant i masteritzant. El tema us permetrà disfrutar de la primera gravació de la veu de'n Xiscu, ja elogiada llargament pels que l'heu sentit en directe. Late at night compta amb la producció del gran Pito Costa a qui no descobrim ara, oi?. Descarregueu el tema a l'apartat d'audio.

divendres 18 de febrer 2005

Negua al Festival Emergenza

Ja és oficial! Negua actuarà al Festival Emergenza el dia 17 de febrer a les 23:00h, a la sala Mephisto de Barcelona (C/ Roc Boronat, 33). Podeu comprar les entrades (només 8€, obertura de portes a les 20h) en els punts oficials de venda del festival, o bé demanant-les amb un missatge a través de http://www.negua.com/contacte_cat.html. Us esperem

dimecres 12 de gener 2005

Problemes per finaltzar el disc.

Problemes personals del Fidel han fet que el disc s'hagi retrassat molt més del previst, el passat dia 9 de desembre va morir el seu pare, però ara ja tenim hora amb l'estudi pel pròxim dia 11 de gener finalitzar les mescles.

divendres 31 de desembre 2004

Bones Festes

Tots els membres de Negua volem desitjar-vos unes Bones Festes i una millor entrada d'any 2005.

dilluns 20 de desembre 2004

Crònica del Concert a Sant Joan Despí

Problemes tècnics de la sala vàren alterar l'horari d'inici del concert i, de rebot, van obligar a "sacrificar" del repertori previst el tema "A view from the castle". A pesar d'això, Negua va oferir un concert trepidant que va impressionar al centenar de persones que hi van assistir. Els comentaris posteriors lloaben la solidesa i la seguretat del grup i, sobretot, demanaven per la data d'edició del CD per tal d'adquirir-lo.

dijous 2 de desembre 2004

Negua en directe a Sant Joan Despí

Aquest dissabte 27 de novembre Negua actuarà a la sala Ambbar de Sant Joan Despí (Avda. Barcelona, 83-85. El Trambaix us deixa al davant), dintre del 2n Festival de Cosesnostres. L'obertura de portes serà a les 22:30h i podreu gaudir de l'actuació de Javi Herrera. A les 23:30 Negua oferirà en directe els temes del seu primer CD; la fi de festa correrà a càrrec de Planeta Imaginario. Entrada 7€

dilluns 22 de novembre 2004

La grip fa estralls

Sembla ser que a la ciutat de Barcelona hi ha una mena de "epidèmia" de grip. El nostre tècnic de gravació, en Joan -meravellós professional- está afectat per una grip que l'impedeix treballar. Lógicament, aquest fet ens ha obligat a posposar la gravació de les segones veus, coros i percussions restants fins a la setmana que ve. D'altra banda, la setmana próxima us informarem del concert de Negua que tindrà lloc el 27 de novembre, on presentarem les cançons del nostre primer CD.

divendres 12 de novembre 2004

La recta final

En Fidel ha finalitzat la gravació de les guitarres i en David ha fet el mateix amb el teclats; per tant, avui mateix en Xiscu començarà a fer parlar el primer CD de Negua. La fi de la gravació és molt propera

divendres 29 d'octubre 2004

La base rítmica ja camina

Un cop en Jordi ha afegit el baix a totes les cançons, hem finalitzat la base rítmica del CD de Negua. Tot marxa fabulosament i s'està aconseguint una gravació de qualitat espectacular. Avui mateix en Fidel i en David comencen a treballar per afegir guitarres i teclats

dimarts 19 d'octubre 2004

Bateries finalitzades

Ja falta una mica menys, hem acabat la feina d'un dels pilars d'una gravació, les bateries, ara el David ja pot marxar de vacances... Aquesta setmana acabarem de gravar alguns baixos amb el Jordi i suposem que el dissabte i diumenge estarem ben endinsats en la gravació dels teclats i algunes guitarres.

dilluns 4 d'octubre 2004

Clara León il·lustrarà el nou cd

El nou cd de Negua, comptarà amb les magnífiques il·lustracions de Clara León, una jove artista amb molt talent. La resta del disseny es farà amb la col·laboració de Mariona Maresma, dissenyadora gràfica. Estem molt il·lusionats de poder treballar amb gent de tant nivell.

dimarts 21 de setembre 2004

Negua a l’estudi

Tal com us vàrem explicar fa uns dies, entrem a l’estudi de gravació per realitzar el nostre primer CD. Estem il·lusionats i ansiosos per oferir-vos el nostre treball preparat acuradament durant els últims mesos. La gravació es farà a Estudi84 de Barcelona a partir del dimarts 21 de setembre d’enguany. Properament us informarem de l’evolució i de les anècdotes que sorgeixin durant la gravació.

dilluns 20 de setembre 2004

Nova web!!!

Negua encara la nova temporada amb moltes novetats: Estem a punt per entrar a gravar. El nostre setlist o repertori és definitiu i per això hem decidit donar-li un nou aire a la web amb continguts dinàmics, accessibles des de qualsevol plataforma. És una web solidària, homologada per W3C, l'usuari no tindrà problemes per poder visualitzar la web correctament des de qualsevol ordinador, palm, mòbil o dispositiu similar. Esperem poder mantenir la web molt viva.

divendres 27 d'agost 2004

Concert a Montmeló

Emmarcat en un festival, Negua va actuar a Montmeló el 24 de juliol. El concert de Montmeló va ser força profitós. Vàrem poder comprovar com el Xiscu s'havia integrat al grup; a més, a pesar del so i d'alguns problemes amb la guitarra del Fidel, ens vam sentir força còmodes, el lloc era idíl·lic. Felicitem a l’organització per la seva iniciativa al programar aquest festival. Esperem poder oferir molts més concerts de cara a aquesta nova temporada.

diumenge 25 de juliol 2004

La veu de Negua

És definitiu, Xiscu és la nova incorporació al grup. Un cantant amb influències que provenen del hard rock americà, amb una bona tècnica i moltes ganes de treballar. La seva veu s'amotllat perfectament a les melodies composades pel Jordi. Això ha estat el més important ja que és molt difícil trobar un cantant per una música ja composada. Xiscu és el cantant definitiu.

dijous 15 de juliol 2004
© 2004 Negua, tots els drets reservats --- disseny positioncare.com